Rødbetkebab

Wrap med rødbeter

Du kan gjøre det enkelt med ferdigskrellede, kokte rødbeter og hvitløksdressing fra butikken, eller følge stegene i oppskriften selv.
40-60 min
2,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

Fremgangsmåte

  1. Skjær rødbetene i så tynne skiver som du klarer. Hvis du bruker ferske rødbeter, skrell de og kok de i en ksaserolle til de er møre (ca. 30 sekunder).
  2. Ha rødbetskivene i en bolle med olje og krydder.
  3. Tre grillspyd gjennom rødbetskivene
  4. Stek rødbetskivene i en stekepanne med bittelitt olje på medium høy varme. Stek på hver side - snu når de blir gylne (ca 5 minutter). Hvis du bruker rå rødbeter, stek de lenger på medium varme til de blir gjennomstekt.
  5. Lag hvitløksdressingen ved å røre sammen ingrediensene i en bolle.
  6. Kutt grønnsakene 
  7. Ha rødbetskivene i en lefse sammen med grønnsaker og dressing.
  8. Topp gjerne med fersk koriander.
Del på Facebook